Játékleírás

Összesen 6 millió forintnyi bónusz vár a Gyermelyi rajongókra!


Vásároljon az év végi főzéshez 2018.11.12-2018.12.23. között legalább egy csomag bármilyen Gyermelyi tésztát és egy csomag bármilyen Gyermelyi lisztet egyszerre, mert a vásárlást igazoló blokk AP kódjának feltöltésével, valamint a vásárlás időpontjának megadásával indulhat az alábbi pénznyereményekért:

Heti 1x500.000 forint
Heti 10x50.000 forint

A sorsoláson való részvételhez legalább egy csomag bármilyen Gyermelyi tésztát és egy csomag bármilyen Gyermelyi lisztet kell együttesen megvásárolni. A játékban részt vesz minden Gyermelyi tészta és minden Gyermelyi liszt.

A két termék együttes vásárlását igazoló blokk AP kódját és a vásárlás pontos idejét kell feltölteni a www.gyermelyi.hu/bonusz weboldalra. A játékhoz kérjük, őrizze meg a vásárlás után kapott blokkot, mert a blokkon szereplő AP kóddal tud indulni a nyereményekért. Az AP kód a pénztárgépek azonosítására használt számsor, amit a vásárlás után kapott nyugtán (blokkon) megjelenítenek az AP jel után. A játékban való részvételhez ezt a kódot kell beírnia itt, a www.gyermelyi.hu/bonusz mikrosite-on, valamint megadni a vásárlás időpontját.

Ügyeljen rá, hogy ne legyen elütés, figyeljen a kis- és nagybetűk használatára, valamint arra, hogy egyetlen szám se maradjon ki a sorból. A számkód begépelése után adja meg a nyilvántartáshoz szükséges adatait, majd nyomja meg az „Elküld” gombot.
A nyerteseket e-mailben értesítjük. A játék alatt érdemes minél többször szerencsét próbálni az újabb vásárlások után kapott kódokkal. A lényeg, hogy mindig legalább 1 csomag bármilyen Gyermelyi tésztát és 1 csomag Gyermelyi lisztet vásároljon egyszerre, és őrizze meg a vásárlásról kapott blokkot.


A heti sorsolások időpontjai: 2018.11.21., 11.28., 12.05., 12.12., 12.19., 2019.01.03.

A nyeremény átvéte­lének feltétele a blokk érvényessége. Ennek ellenőrzésére a sorsolást követően a nyertes­től postán kérjük beküldeni a feltöltött, és kisorsolt blokkját. Amennyiben a blokk valódi, a nyertesnek a pénznyereményeket bankszámlára utalva adjuk át a sorsolást követő két héten belül. A játék részletei a www.gyermelyi.hu oldalon találhatók.

 

Játékszabály »

Adatvédelmi tájékoztató »

Kezdjük!

Játékleírás Gyakran Ismételt Kérdések Nyertesek Adatvédelem