Duális képzés

Kedves Leendő Élelmiszermérnök Hallgatók!

A Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kara és a Gyermelyi Zrt. együttműködési megállapodást kötött duális képzés megvalósítására a 2017/18 tanévtől kezdődően.

A duális képzési program keretében a hallgatók egyetemi hallgatói jogviszonyban tanulnak és mellette gyakorlati képzés keretében a Gyermelyi Zrt.-nél vesznek részt a munkafolyamatokban. Ennek eredményeként széleskörű gyakorlati jártasság szerezhető a tésztagyártás, valamint a malom- és sütőipar területén.

Amit kínálunk:

• 100 %-ban magyar tulajdonú vállalati háttér
• Kiváló szakemberek irányításával modern, korszerű munkakörnyezet
• A teljes élelmiszertermelési folyamat megismerése, az alapanyagoktól a késztermékig
• Az Egyetemmel közösen kidolgozott tanrend szerinti, annak megfelelő szakterületeken való folyamatos foglalkoztatás.

Mit várunk a leendő hallgatótól?

Érdekli az élelmiszeripar, élelmiszertermelés, aktívan részt kíván venni a vállalat életében. Fontos a kitartás, a szorgalom, a jó problémamegoldó készség, a folyamatszemlélet. Az informatikai- és a nyelvtudás előnyt jelent!

A jelentkezés módja:

Amennyiben a program felkeltette érdeklődésed, kérjük, küldd el motivációs leveled, önéletrajzod és a végzettsége(i)d igazoló bizonyítvány másolatát Kardos Krisztina humánpolitikai vezető részére az allas@gyermelyi.hu e-mail címre.

A jelentkezőket személyes beszélgetésre hívjuk, ahol szakmai érdeklődésüket, a szakma iránti elkötelezettséget mérjük fel.

Jelentkezési határidő: 2017. május 31.