Hírek, újdonságok

86 év Gyermelyi munkatapasztalat

Ennyi évet töltött a Gyermelyi kötelékében Borbély Zoltán és Tóvári Lajos kollégánk. Borbély Zoltán 46 ledolgozott év után a tésztagyár termelési vezetőjeként, Tóvári Lajos 40 aktív munkaév után a tésztagyári csomagolóüzem vezetőjeként vonult nyugdíjba a Gyermelyi Zrt-től.

A két szakember az elmúlt évtizedek alatt több területen is dolgozott a Gyermelyi Vállalatcsoportnál, de a leghosszabb időszakot a tésztagyárban töltötték.  Abban az eredményben, hogy a Gyermelyi tészta Magyarország legkedveltebb, piacvezető száraztésztája lett, mindkettőjüknek tevékeny része volt.  Új technológiák bevezetésében, új gyárak, csomagolórendszerek sikeres beüzemelésében, számos fiatal kolléga kinevelésében vállaltak példamutató munkájukkal tevékeny szerepet.  Feladatukat magas szakmai színvonalon végezték, folyamatosan képezték magukat, sikeresen tanulták meg és alkalmazták a legújabb technológiákat. Szakmai és személyes kvalitásuk, a cég iránti elkötelezettségük követendő példa minden munkatársunk számára.

Kedves Zoli, Kedves Lajos!

Ezúton szeretnénk Nektek ezen a fórumon is megköszönni az elmúlt évtizedeket és a közös élményeket.  A nyugdíjas évekhez sok boldogságot és jó egészséget kívánunk!

A Gyermelyi csapata

 

Tóvári Lajos és Borbély Zoltán