Hírek, újdonságok

Kedves Leendő Élelmiszermérnök Hallgatók!

A Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kara és a Gyermelyi Zrt. együttműködési megállapodást kötött duális képzés megvalósítására a 2017/18 tanévtől kezdődően. 

 
A duális képzési program keretében a hallgatók egyetemi hallgatói jogviszonyban tanulnak és mellette gyakorlati képzés keretében a Gyermelyi Zrt.-nél vesznek részt a munkafolyamatokban. Ennek eredményeként széleskörű gyakorlati jártasság szerezhető a tésztagyártás, valamint a malom- és sütőipar területén. 
 
Amit kínálunk:
  • 100 %-ban magyar tulajdonú vállalati háttér
  • Kiváló szakemberek irányításával modern, korszerű munkakörnyezet
  • A teljes élelmiszertermelési folyamat megismerése, az alapanyagoktól a késztermékig
  • Az Egyetemmel közösen kidolgozott tanrend szerinti, annak megfelelő szakterületeken való folyamatos foglalkoztatás.
 
Mit várunk a leendő hallgatótól?
 
Érdekli az élelmiszeripar, élelmiszertermelés, aktívan részt kíván venni a vállalat életében. Fontos a kitartás, a szorgalom, a jó problémamegoldó készség, a folyamatszemlélet. Az informatikai- és a nyelvtudás előnyt jelent!
 
A jelentkezés módja:
 
Amennyiben a program felkeltette érdeklődésed, kérjük, küldd el motivációs leveled, önéletrajzod és a végzettsége(i)d igazoló bizonyítvány másolatát Kardos Krisztina humánpolitikai vezető részére az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.
 
A jelentkezőket személyes beszélgetésre hívjuk, ahol szakmai érdeklődésüket, a szakma iránti elkötelezettséget mérjük fel.
 
Jelentkezési határidő: 2017. május 31.