Hírek, újdonságok

 

2018.02.01-én került sor a Gyermelyi Zrt. „Ketten Egymillióért” elnevezésű nyereményjátékának hivatalos fődíj átadása. A szerencsés nyertes 1 000 000 forinttal lett gazdagabb.

A Gyermelyi vállalatcsoport Magyarország meghatározó élelmiszeripari vállalkozása. Noha a márkanév sokaknak ismert, a cégcsoport minden évben több akcióval és nyereményjátékkal igyekszik kedveskedni fogyasztóinak és a kereskedőknek.

Tóth Anita területi vezető Hétforrás Zrt., Horváthné Pintér Éva nyertes, Káhn Norbert kereskedelmi igazgató Gyermelyi Zrt., Németh Ervin kereskedelmi igazgató Hétforrás Zrt.

Káhn Nortbert a Gyermelyi Zrt. kereskedelmi igazgatója, Németh Ervin a Hétforrás Zrt. kereskedelmi igazgatója és Tóth Anita a Hétforrás Zrt. területi vezetője közösen gratuláltak a nyertesnek az átadón.

Horváthné Pintér Éva nyertes, Káhn Norbert kereskedelmi igazgató Gyermelyi Zrt.

A legutóbbi nyereményjáték 6 hete alatt közel 13 ezer pályázat érkezett, ezek közül került ki nyertesként a zalaegerszegi Horváthné Pintér Éva blokkja.

A boldog nyertes a Hétforrás Zrt. sajt üzemeltetésű Coop Szuper üzletében vásárolta a nyerő termékeket. A zalaegerszegi üzlet közel 154 000 elégedett vevőt szolgál ki évente. A rendezett környezet, a széles választék és a több éve változatlan 10 fős eladógárda a záloga a vevők elégedettségének. Mindez méltán tükrözi a nagy múltú áruházlánc üzletpolitikáját. A Gyermelyi Zrt. és a Hétforrás Zrt. kapcsolata több évtizedes múltra tekint vissza, így külön öröm volt, hogy egy régi jó szomszéd boltjából került ki a nyertes szelvény.     

Ezúton szeretnénk újfent gratulálni nyertesünknek!