Referencia üzleteink


Kedves Vásárlóink!

Az elmúlt időszakban nagyon sok olyan megkeresést kaptunk, amelyben termékeink elérhetősége felől érdeklődtek. Bizonyos termékeink beszerzése sokuknak gondot okozott, ugyanis nem találták meg a környékükön lévő üzletekben.
Az alábbiakban adjuk közre azon üzletek listáját, melyek referencia üzlet jelleggel forgalmazzák termékeinket, vagyis ezekben az üzletekben a teljes Gyermelyi tészta választék megtalálható, versenyképes fogyasztói árak mellett. A tészta mellett a Gyermelyi liszt és a friss Gyermelyi tojás is elérhető a felsorolt boltokban.
A jövőben folyamatosan frissíteni fogjuk ezt a listát, hogy a lehető legjobb ellátást tudjuk biztosítani az Önök számára.
A kedvező árak és a széles választék mellett további akciókat, nyereményjátékokat szervezünk majd ezen üzletekben, melyről a honlapunkon fogunk tájékoztatást adni.

Referencia üzletek 


Kattintson a térképen
a boltlista megjelenítéséhez!


orszag Gyõr-Moson-Sopron Komárom-Esztergom Nográd Heves Borsod-Abaúj-Zemplén Szabolcs-Szatmár-Bereg Hajdú-Bihar Jász-Nagykun-Szolnok Békés Csongrád Bács-Kiskun Pest Baranya Tolna Fejér Somogy Zala Vas Veszprém Budapest