Süssünk - főzzünk
Új hozzászóláshoz be kell jelentkezni
bab visszakeményedés
főzés Miért keményedik vissza a bab főzés után? Előtte be is lett áztatva vízbe. Megfőzzük és akkor puha, rá fél órára újra kemény. Miért? Mit csinálok rosszul?
Írta: kkkingaaa hits Készült: 2010. január 15. (péntek)
(5) hozzászólás
comment
ha nem sósan ,hanem édes-ecetesen készíted és a forrólevesbe öntöd az ecetet akkor valóban kemény lesz.ecetet mindig utoljára tegyél bele amikor már nem forr.
Írta: evetke Készült: 2010. február 02. (kedd)
comment
ne tegyél sót a főzővizbe,főzés előtt egy egész éjszakára áztasd be.
Írta: somika Készült: 2010. január 25. (hétfő)
comment
még nem hallottam ilyet
Írta: Manni11 Készült: 2010. január 21. (csütörtök)
comment
Nekem nem szokott visszakeményedni!!!
Írta: tiktak 76 Készült: 2010. január 16. (szombat)
comment
Ilyet még nem is hallottam, hogy visszakeményedik :-o
Írta: kornus Készült: 2010. január 15. (péntek)