Süssünk - főzzünk
Új hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Héjában főtt burgonya hámozása
Mi otthon a rakott krumplit mindig héjában főtt burgonyából készítjük.Az ember mindig siet ezért időt spórolunk meg ha nem kell megvárni amíg a forró krumpli kihűl. Tipp: főzés után pár percre hideg vízbe tesszük a burgonyát....
Bővebben...
Írta: bundy1022 hits Készült: 2010. január 12. (kedd) (3) hozzászólás
Bővebben...
Ezután is érdemes gyűjteni a pontokat?
Ezután is érdemes gyűjteni a pontokat? Remélem később is érnek majd ajándékokat a pontok, mert a mostaniak nagyon bejönnek nekem....
Bővebben...
Írta: bvigh hits Készült: 2010. január 12. (kedd) (2) hozzászólás
Bővebben...
Pászka
Régen a mamám készitett Régen mama mikor tésztát nyújtott egy darabot mindig levágott és a spór tetejére rakta.Az erőss tűztől felmelegedett vason pillanatok alatt ropogós-hólyagosra sült.Magában is finom ropogtatni való.De ha sokat készitett darabokra törte,forró vizzel leöntötte majd leszürte.Végül túróstésztának elkészitette.Én is készitettem a kisfiamnak az öntöttvas serpenyőben pászkát és szereti ropogtatni. ...
Bővebben...
Írta: somika hits Készült: 2010. január 12. (kedd) (1) hozzászólás
Bővebben...
Rutin
Tésztafőző edény Célszerű külön tésztafőző edényt tartani, melyben legfeljebb tiszta vizet melegítünk....
Bővebben...
Írta: eramano hits Készült: 2010. január 12. (kedd) (1) hozzászólás
Bővebben...
Csak tésztás receptek?
Csak tésztás receptek? Tudom,hogy itt a fő téma a tészta, és a tésztaimádók járnak ide, de például édesség nem sok készül tésztából.És én szívesen készítek ebéd utánra valami édeset is. Ilyen receptek nem kerülhetnek ki az oldalra?...
Bővebben...
Írta: bvigh hits Készült: 2010. január 11. (hétfő) (4) hozzászólás
Bővebben...
Tojás
Hogy tudod meg, hogy friss-e a tojás? Egy edénybe tegyél vizet,ha a tojás lebeg a vízben akkor régi, ha elmerül, akkor friss....
Bővebben...
Írta: nagianika hits Készült: 2010. január 11. (hétfő) (0) hozzászólás
Bővebben...
Paradicsom
Ha megakarod hámozni a paradicsomot. Könnyen lejön a paradicsom héja ha 1 percre forrásban lévő vízbe teszed,és utána hideg vízbe mártod....
Bővebben...
Írta: nagianika hits Készült: 2010. január 11. (hétfő) (2) hozzászólás
Bővebben...
Mennyi idő alatt kapjuk meg az ajándékokat?
Mivel nincs részletes leírása a játéknak, és visszajelzés sem érkezett, ezért kíváncsi vagyok. Úgy látom sokan nem hiszik el,hogy megkapják a kiválasztott ajándékot. Így csak akkor nyugszanak meg,ha már többen írják,hogy megkapták ennyi,és ennyi idő múlva....
Bővebben...
Írta: bvigh hits Készült: 2010. január 11. (hétfő) (3) hozzászólás
Bővebben...
Annó Régen
Az édesanyukám minap habarást készitett....... A minap anyukám habarást készitett és fakanállal ette a megmaradt kis fazékban én meg undorodva mondtam hogy hogy lehet azt megenni?-erre Ő:Mikor gyerekek voltunk és szegények tészta mindig volt otthon és az én édesanyám sok habart tésztát csinált mert nem mindig volt rávaló érdekes nem!!!!...
Bővebben...
Írta: Manni11 hits Készült: 2010. január 11. (hétfő) (2) hozzászólás
Bővebben...
menü évfordulóra
Évfordulónk lesz a párommal februárban. A Gyermelyi nyeremények mellett szeretném meglepni valami finomsággal. Ti mit ajánlanátok? Valami fűszeres, különleges ételt szeretnék készíteni... kevés szaktudással :D ráadásul férfi vagyok :D...
Bővebben...
Írta: timon hits Készült: 2010. január 11. (hétfő) (0) hozzászólás
Bővebben...