Tésztatálaló

Tésztás ételek tálalása

A tésztát mindig frissen főzzük, étkezés előtt mert csak így készíthetünk tökéletes ételt.
 
Mindig időzítsük a tészta főzését a tálaláshoz, hogy a tésztának ne kelljen várakoznia.
A frissen főtt tésztát ne mossuk le, hanem szűrjük és lecsepegtetjük és azonnal összekeverjük a raguval.
Figyeljünk oda, hogy a ragu kellően szaftos legyen, hogy a tésztának legyen mit felvennie.
Óvatosan keverjük a tésztát, hogy ne törjön.
Nem kell minden tésztaételre reszelt sajtot tenni, mert van, hogy a sajt nem javít, hanem ront az ízeken.
Jól válasszuk ki a tálaló tányért, hogy kényelmesen tudjuk elfogyasztani az ételt.

Tálalásszakértő lennél Te is?

Szeretnél többet tudni a tálalás művészetéről, hogy egyszerű és hasznos praktikákkal tudd Te is színesebbé tenni a tésztázásokat?
 
Írd meg ezzel a témával kapcsolatos kérdéseidet a Gyermelyi foodstylistnak, aki kiváló tippeket ad, hogyan tegyük még ízletesebbé ételeinket csupán azáltal, hogy odafigyelünk a tálalásra.