Gyermelyi Logo VAn az a pénz, hoy sokat süssön
Liszt buksza

Játékleírás

Ha 2017. március 20. és április 16. között legalább egy csomag Gyermelyi malmi terméket vásárol, a vásárlást igazoló blokk AP kódjával, valamint a termékek csomagolásán található vonalkódok utolsó 5 számjegyének megadásával Öné lehet
1 millió forint bankkártyán vagy a heti 15 darab főzőiskola péksütemény kurzus, a heti 20 darab, háromrészes kerámia bevonatos tepsiszett, a heti 30 darab Limara Péksége szakácskönyv vagy a heti 40 darab Gyermelyi ajándékcsomag egyike.

Heti nyeremények:

  • 15 darab péksütemények reggelire főzőiskola kurzus

A Budapesten található Chef Parade (1051 Budapest, Sas u. 21.) által megrendezésre kerülő kurzuson elsajátíthatja a legfinomabb péksütemények elkészítésének módját
a szilvalekváros buktától, az omlós diós kiflin át a croissantig. A nyeremény 1 fő ingyenes részvételére jogosít fel a főzőiskola kurzuson. A főzőtanfolyam részleteiről jelen mikrosite-on található Játékszabályzatból, valamint a GYIK menüpont alatt tájékozódhat.

  • 20 darab, háromrészes kerámia bevonatos tepsiszett

A kerámia bevonatos tepsik előnye, hogy a sütemény nem tapad le zsiradék használata nélkül sem. A bevonat nem hólyagosodik fel, nem kopik, a hőálló, szilikon fogantyú pedig a biztonságos sütésben segít.

  • 30 darab Limara Péksége szakácskönyv

A népszerű gasztroblogger könyvében megtalálható minden, amiért szívesen betérünk egy pékségbe: kenyér, kalács, fánk, kifli és zsemle, édességek, sósságok, perecek, pogácsák receptgyűjteménye.

  • 40 darab Gyermelyi ajándékcsomag

Kisorsolunk továbbá hetente 40 darab Gyermelyi termékekből összeállított ajándékcsomagot, hogy biztosítva legyen a folyamatos liszt utánpótlás a finomságokhoz.

Főnyeremény:

  • 1 millió forint, amelyet a nyertesnek névre szóló bankkártyán nyújtunk át.

A nyeremény összege tetszőlegesen, bármire szabadon felhasználható.

A vásárlás után kapott blokkot feltétlenül őrizze meg, mert a blokkon szereplő
AP kóddal tud indulni a nyereményekért. Az AP kód a pénztárgépek azonosítására használt számsor, amit a vásárlás után kapott nyugtán (blokkon) megjelenítenek az
AP jel után. A játékban való részvételhez ezt a kódot kell beírnia itt,
a www.gyermelyi.hu/lisztakcio mikrosite-on.

Ügyeljen rá, hogy ne legyen elütés, figyeljen a kis- és nagybetűk használatára, valamint arra, hogy egyetlen szám se maradjon ki a sorból. A számkód begépelése után adja meg továbbá legalább egy vásárolt Gyermelyi malmi termék csomagolásán található vonalkód utolsó 5 számjegyét is. A számkód begépelése után adja meg
a nyilvántartáshoz szükséges adatait, majd nyomja meg az „Elküld” gombot.

A nyerteseket e-mailben értesítjük. A játék alatt érdemes többször szerencsét próbálni az újabb vásárlások után kapott kódokkal. A lényeg, hogy mindig legalább 1 csomag Gyermelyi malmi terméket (Gyermelyi 1 kg-os Búzafinomliszt, Gyermelyi 2 kg-os Búzafinomliszt, Gyermelyi 1 kg-os Búzadara, Gyermelyi 1 kg-os Búzakenyérliszt, Gyermelyi 1 kg-os Búzarétesliszt) vásároljon, és őrizze meg a vásárlásról kapott blokkot.

Egyazon e-mail címről 1 játékhét alatt maximum 3 kódfeltöltést fogad el a rendszerünk. Tehát 1 játékhét alatt maximum 3 blokk AP kódját töltheti fel a hétfőtől vasárnapig tartó játékhét végét követő keddig.

A fődíj 1 millió forint nyertesét valamennyi AP kód beküldő közül sorsoljuk, a játék végén. A heti nyeremények sorsolására pedig mindig az adott játékhetet követő héten kerül sor a „Nyertesek” aloldalon található időpontokban.

Játékszabály »

Kezdjük!

 

Játékleírás Gyakran Ismételt Kérdések Nyertesek Adatvédelem