GY.I.K

Mit jelent az AP kód?


*    Az AP kód a pénztárgépek azonosítására használt számsor, melyet a készülékek minden nyugtájukon megjelenítenek, az AP jel után.Mi az a nyugtaszám?


*    A nyugtaszám egy per jelet tartalmazó szám, a nyugta (vagy más néven blokk) sorszáma, amely nem egyezik meg a szintén a nyugtán található AP kóddal.Az AP kód feltöltése elegendő a játékban való részvételhez?


*    Nem. A játékban való részvételhez a blokk alján szereplő, per jelet tartalmazó nyugtaszámot is fel kell tüntetni, melynek segítségével ellenőrizni tudjuk az AP kód érvényességét. A nyugtaszám feltöltése nélkül a feltöltött AP kód is érvénytelen, és a játékos nem indulhat a nyereményekért.Hogyan játszhatok, ha a blokkon nem szerepel a termék neve (gyűjtő blokk)?


*    Ha olyan helyen vásárol, ahol a pénztárgép csak a "gyűjtő" megnevezést nyomtatja a blokkra, kérjük, hitelesíttesse a blokkot a kiszolgáló pénztáros aláírásával, és a bolt bélyegzőjével. Fontos, hogy a vásárolt termék fajtáját is fel kell tüntetni, pl. Gyermelyi Búzafinomliszt.Hány darab Gyermelyi liszt megvásárlásával vehetek részt az akcióban?


*    A játékban legalább 2 csomag bármilyen Gyermelyi liszt (Gyermelyi 1 kg-os Búzafinomliszt, Gyermelyi 2 kg-os Búzafinomliszt, Gyermelyi 1 kg-os Étkezési búzadara, Gyermelyi 1 kg-os Búzakenyérliszt, Gyermelyi 1 kg-os Búzarétesliszt) vásárlásával tud részt venni.Ugyanazon a napon többször is részt lehet venni a játékban?


*    Igen. Ha egy nap többször vásárol legalább 2 csomag bármilyen Gyermelyi lisztet, és megőrzi a blokkokat. Minden játékhét hétfőn indul és vasárnap zárul. Az adott játékhét vásárlásait igazoló blokkokat a következő hét keddjéig lehet feltölteni. A nyereményjátékban minden játékhéten újra és újra lehetőség van részt venni.Meg kell őrizni a blokkot az után is, hogy a kódot a microsite-on begépeltem?


*    Igen. A nyeremények átvételének feltétele, hogy a nyertes adataival, és a vásárlást igazoló blokkal igazolja játéka érvényességét. A kisorsolt nyertesnek a vásárlást igazoló eredeti blokkot mindenképpen el kell küldenie postán a nevének kihirdetését követő 10. munkanapon belül a következő címre: 2821 Gyermely, Bajnai út 1. Munkatársaink ellenőrzik az elküldött blokk hitelességét, és csak ezt követően tekinthető a nyertes valóban jogosultnak a nyeremény átvételére. A blokk-postázási kötelezettségről emlékeztető üzenetet is küldünk a nyertesnek a megadott e-mail címére, a sorsolást követő napokban.Vásároltam a szabályzatban kiírtak szerint, de elvesztettem a blokkot, mit tehetünk?


*    Sajnos semmit. A játék alapfeltétele a blokk megléte, hiszen a rajta található AP kóddal lehet indulni a nyereményekért.Minden héten várható sorsolás?


*    Igen. A heti ajándékokat mindig az adott játékhetet követő héten szerdán sorsoljuk. A nyerteseket csütörtökön tesszük közzé a Nyertesek menüpont alatt. A fődíj sorsolására a játék végén kerül sor.Mikor kapom meg a nyereményemet?


*    A nyertesek a játék lezárását követő két héten belül, azaz legkésőbb 2019. április végéig megkapják nyereményüket.Miért kell megadnom a telefonszámomat a játékban való részvételhez?


*    A telefonszám a nyertesek kiértesítésében szolgál esetleges segítségül.Webáruházban vásároltam két csomag Gyermelyi lisztet, de nincs AP kódom. Részt vehetek a játékban?


*    Igen. Az interneten keresztül történt vásárláskor kapott számla számával is lehet játszani. Ebben az esetben a számlaszám utolsó 8 karakterét kell megadni.Miért szükséges megadnom a lakcímemet?


*    A pontos levelezési címre feltétlenül szükségünk van, hogy a nyereményt postázhassuk.