GYIK

Mit jelent az AP kód? 

 • Az AP kód a pénztárgépek azonosítására használt számsor, melyet a készülékek minden nyugtájukon megjelenítenek, az AP jel után. 

Hogyan játszhatok, ha a blokkon nem szerepel a termék neve (gyűjtő blokk)?

 • Ha olyan helyen vásárolsz, ahol a pénztárgép csak a "gyűjtő" megnevezést nyomtatja a blokkra, kérjük, hitelesíttesd a blokkot a kiszolgáló pénztáros aláírásával, és a bolt bélyegzőjével. Fontos, hogy a vásárolt termék fajtáját is fel kell tüntetni, pl. Gyermelyi Búzafinomliszt. 

Hány darab Gyermelyi liszt és Gyermelyi tészta együttes megvásárlásával vehetek részt az akcióban? 

 • A játékban legalább 1 csomag bármilyen Gyermelyi liszt és legalább 1 csomag bármilyen Gyermelyi tészta együttes vásárlásával tudsz részt venni.

Ugyanazon a napon többször is részt lehet venni a játékban? 

 • Igen. Ha egy nap többször vásárolsz legalább 1 csomag bármilyen Gyermelyi lisztet és legalább 1 csomag bármilyen Gyermelyi tésztát, és megőrzöd a blokkokat. 

Meg kell őrizni a blokkot az után is, hogy a kódot a microsite-on begépeltem? 

 • Igen. A nyeremények átvételének feltétele, hogy a nyertes adataival, és a vásárlást igazoló blokkal igazolja játéka érvényességét. 
  A kisorsolt nyertesnek a vásárlást igazoló eredeti blokkot mindenképpen el kell küldenie postán a nevének kihirdetését követő 10. munkanapon belül a következő címre: 2821 Gyermely, Bajnai út 1. Munkatársaink ellenőrzik az elküldött blokk hitelességét, és csak ezt követően tekinthető a nyertes valóban jogosultnak a nyeremény átvételére. 
  A blokk postázási kötelezettségről emlékeztető üzenetet is küldünk a nyertesnek a megadott e-mail címére, a sorsolást követő napokban.

Vásároltam a szabályzatban kiírtak szerint, de elvesztettem a blokkot, mit tehetünk?

 • Sajnos semmit. A játék alapfeltétele a blokk megléte, hiszen a rajta található AP kóddal lehet indulni a nyereményekért. 

Minden héten várható sorsolás? 

 • Igen. A heti ajándékokat, tehát a Gyermelyi ajándékcsomagokat mindig az adott játékhetet követő héten kedden sorsoljuk. Tehát mindig a tárgyhét vasárnapijáig beérkezett kódokból sorsolunk a következő hét keddjén. A nyerteseket csütörtökön tesszük közzé a Nyertesek menüpont alatt. A további nyeremények és a fődíj autó sorsolására a játék végén kerül sor.

Indulhatok-e több nyereményért is a játékban? 

 • Igen. Amennyiben a kiválasztott nyereményhez szükséges kódok száma feltöltésre került, a kódfeltöltési folyamat teljesültnek tekintendő, és az adott nyeremény sorsolásán már mindenképpen részt vesz a játékos. Emellett egy másik nyeremény kiválasztásával újabb kódokat tölthet fel, hogy újabb sorsolásokon is részt vegyen. Minél több kód kerül feltöltésre, minél több nyereményt pályáz meg egy játékos, annál nagyobb esélye van nyerni. Amennyiben egy bizonyos nyereményt többször is megjelöl, és többszörösen feltölti az ahhoz szükséges kódmennyiséget, annál nagyobb sansza lesz megnyerni azt a kiválasztott ajándékot. 

Nem fogadta el a feltöltött kódomat a rendszer, mi lehet a baj? 

 • Érdemes első körben újból ellenőrizni a kódot, hátha elgépelés történt. Amennyiben a kód helyes, a vásárlás időpontja részben is lehet hiba: a rendszer nem fogad el két azonos kódot, amely percre pontosan ugyanabban az időben történt vásárláshoz kapcsolódik. Két vásárlás között legalább 1 percnek el kell telnie. 

Mikor kapom meg a nyereményemet? 

 • A nyertesek a játék lezárását követő két héten belül, de legkésőbb 2020. január közepéig megkapják nyereményüket. 

Miért kell megadnom a telefonszámomat a játékban való részvételhez? 

 • A telefonszám az esetleges nyertesek kiértesítésében szolgál segítségül. 

Miért szükséges megadnom a lakcímemet? 

 • Pontos levelezési címedre feltétlenül szükségünk van, hogy nyereményedet postázhassuk.

Csak a weboldalon feltüntetett ajándékokért tudok játszani?

 • Nem. Valamennyi kódfeltöltő között hetente sorsolunk összesen 25 darab Gyermelyi ajándékcsomagot, mely praktikus konyhai kiegészítőkből áll.