Hírek, újdonságok

Újra itt a Gyermelyi Nyílt Nap

2019.04.27-én újra megnyitja kapuit az ország legnagyobb tésztagyára, hogy bemutassa az érdeklődőknek a népszerű Gyermelyi termékek készítésnek helyét és mikéntjét. A tésztagyár mellett a látogatóknak lehetőségük lesz betekinteni a logisztika, a lisztcsomagoló és malom üzemekbe is.

A gyárlátogató csoportokat avatott szakembereink vezetik körbe az üzem területein, akik a legjobb tudásuk szerint igyekeznek válaszolni az érdeklődők kérdéseire.

A program keretén belül minden egyes látogatót vendégül látunk egy tésztaételre, és lehetőséget biztosítunk a kedvezményes termékvásárlásra is.

A Gyermelyi Nyílt Napon való részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött. A regisztrációs felület 2019.04.08-án, reggel 9 órától lesz elérhető a www.gyermelyi.hu weboldalon.

Regisztráció előtt kérjük, vegye figyelembe, hogy a gyártóegységek körülbelül 1 órás séta során tekinthetők meg, emellett a túrát több emeletnyi lépcső is tagolja. A gyárlátogatáshoz egy átlagos fizikum szükséges.  

A gördülékeny túraszervezés érdekében az idei évtől nincs lehetőség nagy létszámú csoportok jelentkezésére. A regisztráció során a jelentkezők félórás időintervallumokban választhatják majd ki várható érkezési idejüket. Egy jelentkező maximálisan további 10 érdeklődőt regisztrálhat maga mellett. A megjelölt időpont a körülbelüli érkezési időt jelöli, a gyárlátogató csoportokat folyamatosan szervezzük.

A vendégfogadó kapacitásunk sajnos véges, így kérnénk, hogy akik az elmúlt években már részt vettek a Gyermelyi Nyílt Napon úgy adjanak lehetőséget az új érdeklődőknek a rendezvényen való részvételre.