Karrier

Üdvözöljük a Gyermelyi Vállalatcsoport karrier oldalán!

A Gyermelyi Vállalatcsoport Magyarország meghatározó mezőgazdasági és élelmiszeripari vállalkozása.
A cégcsoport 100 %-ban magyar tulajdonban van és Magyarországon folytatja termelő tevékenységét.

Magyarország piacvezető száraztésztája

 

A vállalatcsoport által termelt búzából, a Gyermelyi malmokban őrlünk tésztaipari lisztet, amelyhez saját tojófarmjainkon termelt friss tojást adunk – így készül Magyarország piacvezető száraztésztája.

 

A Gyermelyi minőség tartós sikerességéhez a beruházások, technológiai fejlesztések mellett elsősorban a jól képzett, elhivatott munkatársak járulnak hozzá. Fontosnak tartjuk, hogy munkavállalóinkat megbecsüljük, hosszú távon dolgozzunk együtt, versenyképes és egyedi igényeiket is figyelembe vevő juttatásokat biztosítsunk számukra. Mindezen felül munkatársaink modern munkakörnyezetben és munkaeszközökkel végezhetik mindennapi feladataikat.

Amit kínálunk: 
Erős, 100%-ban magyar tulajdonosi háttér
Hosszú távú, biztos munkalehetőség
Vállalati családi nap
Munkavállalói kedvezményprogram
Versenyképes juttatási csomag
Többletteljesítmény jutalmazása
Kafetéria juttatások (SZÉP-kártya elemek, óvoda/bölcsőde)
...és még sok egyéb.

 

Amennyiben osztozni szeretne sikereinkben, a Gyermelyi Vállalatcsoport munkatársa szeretne lenni, kérjük, hogy tekintse meg aktuális állásajánlatainkat.

 

Tisztelt Pályázó!

Vállalatcsoportunkról bővebb információt "Cégünkről" menüpontban talál.
Amennyiben további tájékoztatásra van szüksége, állásajánlatainkkal kapcsolatban kérdése merül fel, az allas@gyermelyi.hu e-mail címen vagy a +36 34 570 629-es telefonszámon vegye fel velünk a kapcsolatot.

Ha mihamarabb szeretne értesülni legfrissebb állásajánlatainkról, iratkozzon fel hírlevelünkre az alábbi űrlap segítségével:

Hibaüzenet
Elolvastam, megismertem, megértettem és tudomásul vettem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, valamint hozzájárulok az abban foglaltakhoz.

Köszönjük feliratkozását!