Indul a recept rulett 2!

Keressük az ország legkreatívabb hobbiszakácsait,
akik egy játékos TikTok vetélkedőben mérik össze tudásukat.

Megadjuk a kezdő löketet a sikeres TikTok karrier elindításához:
2 millió forinttal, egy évre elegendő Gyermelyi termékekkel és Braun konyhai gépekkel szereljük fel a nyertes álomkonyháját!


A verseny összes videóját, a verseny alakulását követhetitek a Gyermelyi TikTok Csatornáján.

A verseny


A Gyermelyi Recept Rulett egy 4 részből álló vetélkedő, 4 döntőssel, akik egy-egy általuk választott ételt készítenek el kamera előtt, minél szórakoztatóbb módon, minél finomabban. A sütés-főzés során a következő fordulatok várják versenyzőinket:

Fakanál, mint staféta:
Az első TikTokker megkezdi a főzést az általa hozott recepttel, a helyére beugró másik pedig befejezi a megkezdett étel elkészítését úgy, hogy nem tudja mi a recept. A következő körben már ő, a beugró kezd szakácsként, és ő adja át egy következőnek a fakanalat.

Nehezítések
A versenyző egy nehezítést vagy egy hacket kipörget a verseny során. Ez előre nem ismert, megoldandó feladatot jelent majd.

Fontos: Egy-egy kör után mindkét résztvevőjét pontozzuk a főzés során, ezért nem ajánlott, hogy keresztbe tegyenek egymásnak.

Sass Dani és a közösség dönt

A szavazás 2 fázisban zajlik. A játék animátora és zsűrije, a tavalyi Recept Rulett győztese, Sass Dani gasztroszakértő pontozza először a 4 versenyzőt, majd egy online közönségszavazás során dől el, hogy a két legtöbb pontot kapott döntős közül ki a végső győztes.