prémium gemelli
hero image

Gemelli

A gemelli elnevezés egy csavart tésztát takar, mely hagyományosan a pestós ételekhez használt formátum. A bronzmatricás gyártásnak köszönhetően felületéhez sokkal jobban tapad a mártás, így ideális választás szaftos ételekhez és salátákhoz is.

Főzési tipp: a tésztát néhány perccel a jelzett idő előtt vegyük ki a főzővízből, és a készülő, hígabb szósszal együtt főzzük készre. Így egy még harmonikusabb ízt, és egy sűrűbb, telt mártást kapunk.

A termékről

Kiszerelés

500 g


Főzési idő

6 perc


Allergének

glutén, tojás


Tápérték

Általános információk

Átlagos tápérték 100g/adag RI % adagban RI*
Energiatartalom 1495 kJ, 353 kcal 18 % 2000 kcal
Zsír 1,9 g 3 % 70 g
ebből telített zsírsavak 0,7 g 3 % 20 g
Szénhidrátok 67 g 26 % 260 g
ebből cukor 2,4 g 3 % 90 g
Fehérje 14 g 28 % 50 g
0,08 g 1 % 6 g

* RI: Irányadó Napi Beviteli Érték a felnőttek számára 8400 kJ / 2000 kcal étrend alapján. Az egyéni szükséglet az életkortól, nemtől, testtömegtől és a fizikai mértéktől függően változhat.

A termékek bronz formázóbetéttel készülnek. Ez a gyártási eljárás adja a tészták világosabb, érdes felületét, aminek köszönhetően a hagyományos tésztáknál több szószt képesek felvenni és megtartani, valamint az ízük is jobban együtt él a mártással.

A Gyermelyi Vállalatcsoport elkötelezett a kiváló minőségű, biztonságos, magyar élelmiszer előállítása és a fogyasztói igények minél szélesebb körű kielégítése iránt. Termékeink zöme saját előállítású alapanyagból készül, így biztosított a gondos válogatás, a kifogástalan minőség és a finom íz. Az alábbiakban áttekintheti a fogyasztóknak szánt termékeink palettáját, amelyekről további információt is megtudhat.