Paradicsomos tésztasaláta rukkolával és mozzarellával
Hozzávalók 4 főre
- 250 g Gyermelyi Vita Pasta Farfalle
- 200 g paradicsom (apró)
- 100 g rukkola
- 4 szál zöldhagyma
- 200 g paradicsom (héjazva, magozva)
- 1 db citrom
- 1 dl olívaolaj
- 200 g mozzarella (mini)
- 1 csokor bazsalikom
- só
- őrölt bors
- 1 dl paradicsomlé
Elkészítés
Megtisztítjuk, megmossuk a zöldségeket, majd leszárítjuk. Keverőtálba tesszük a paradicsomlevet, a paradicsom kockákat, az olívaolajat, sót, borsot, bazsalikomot, apróra vágott hagymát és a citromlevet, és jól elkeverjük.
Beleforgatjuk a főtt, kihűlt tésztát, mozzarellát, a kettévágott apró paradicsomokat és a rukkolát. Hidegen tálaljuk.