Kéksajtos-brokkolis rövidcső csirkemellel

Kezdőlap / Receptek / Kéksajtos-brokkolis rövidcső csirkemellel

Kéksajtos-brokkolis rövidcső csirkemellel

Óra ikon 50 perc
Kanál ikon haladó

Hozzávalók 4 főre

  • 400 g Gyermelyi 4 tojásos rövidcső
  • 500 g csirkemell
  • 120 g brokkoli rózsa (forrázott)
  • 200 g póréhagyma
  • 120 g márványsajt
  • 40 g vaj
  • 1 csokor petrezselyem
  • só, őrölt bors
  • őrölt szerecsendió

Elkészítés

Olajon megpirítjuk a vékony csíkokra vágott húst, majd hozzáadjuk a tisztított, fél karikára vágott póréhagymát és még rövid ideig együtt pirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, beleszórjuk a szerecsendiót. Rátesszük a vajat, öntünk hozzá a tészta főzőlevéből, és belekeverjük a lereszelt sajtot. Amikor felolvadt, beletesszük a gorombára vágott petrezselymet és a főtt brokkoli rózsákat.

Jól összeforgatjuk, kiforraljuk, a kifőtt tésztával összekeverve tálaljuk.