A búza őrlésének köztes terméke, a búzadara a hagyományos magyar konyha alapanyaga. Levesbetéteket, gombócokat, édességeket is készíthetünk belőle.
Étkezési búzadara
Általános információk
A javító minőségű őszi búzafajtákat az MTA Martonvásári Kutatóintézete nemesíti, magját saját területen szaporítjuk, a vetőmagüzemünkben pedig feldolgozzuk, fémzároljuk.
A Gyermelyi Vállalatcsoport elkötelezett a kiváló minőségű, biztonságos, magyar élelmiszer előállítása és a fogyasztói igények minél szélesebb körű kielégítése iránt.
Termékeink zöme saját előállítású alapanyagból készül, így biztosított a gondos válogatás, a kifogástalan minőség és a finom íz. Az alábbiakban áttekintheti a fogyasztóknak szánt termékeink palettáját, amelyekről további információt is megtudhat.