Tavaszi tésztasaláta tonhalkrémmel és caprival

Kezdőlap / Receptek / Tavaszi tésztasaláta tonhalkrémmel és caprival

Tavaszi tésztasaláta tonhalkrémmel és caprival

Óra ikon 30 perc
Kanál ikon kezdő

Hozzávalók 4 főre

  • 250 g Gyermelyi Vita Pasta Penne tricolore
  • 250 g olajos tonhal (konzerv)
  • 150 g színes paprika
  • 8 szem retek
  • 150 g paradicsom
  • 150 g uborka
  • 4 szál zöldhagyma
  • zöldsaláta
  • csíra
  • 2 db citrom
  • 1 csokor petrezselyem
  • őrölt bors
  • 1 kiskanál mustár
  • 1 evőkanál kapribogyó

Elkészítés

Megtisztítjuk, megmossuk a zöldségeket, majd leszárítjuk. A tonhalkonzervet összekeverjük citromlével, sóval, borssal, mustárral, petrezselyemmel és az összevágott kapribogyóval. A paprikát csíkokra, a paradicsomot csíkra vagy kockára, a hagymát fél karikákra, retket karikákra vagy fél karikákra és az uborkát szeletekre vágjuk. Keverőtálba tesszük a zöldségeket, tésztát, és a tonhalkeverékkel összeforgatjuk. Megkóstoljuk, ha szükséges, még ízesítjük.

Végül beleforgatjuk a zsenge salátát, a csírát, és tálaljuk.