Tavaszi tésztasaláta tonhalkrémmel és caprival

Hozzávalók 4 főre
- 250 g Gyermelyi Vita Pasta Penne tricolore
- 250 g olajos tonhal (konzerv)
- 150 g színes paprika
- 8 szem retek
- 150 g paradicsom
- 150 g uborka
- 4 szál zöldhagyma
- zöldsaláta
- csíra
- 2 db citrom
- 1 csokor petrezselyem
- só
- őrölt bors
- 1 kiskanál mustár
- 1 evőkanál kapribogyó
Elkészítés
Megtisztítjuk, megmossuk a zöldségeket, majd leszárítjuk. A tonhalkonzervet összekeverjük citromlével, sóval, borssal, mustárral, petrezselyemmel és az összevágott kapribogyóval. A paprikát csíkokra, a paradicsomot csíkra vagy kockára, a hagymát fél karikákra, retket karikákra vagy fél karikákra és az uborkát szeletekre vágjuk. Keverőtálba tesszük a zöldségeket, tésztát, és a tonhalkeverékkel összeforgatjuk. Megkóstoljuk, ha szükséges, még ízesítjük.
Végül beleforgatjuk a zsenge salátát, a csírát, és tálaljuk.