pizzaliszt
hero image

Pizzaliszt

Kezdőlap / Termékek / Liszt / Pizzaliszt

A Gyermelyi Pizzaliszt a gondos őrlési eljárás és a többszöri szitálás eredményeként beltartalmi értékeiben és a szemcseméretében különbözik más általánosan használt lisztektől. A termék világos színét az alacsony hamutartalomnak köszönheti, emellett magas minőségű sikér jellemzi. A Gyermelyi Pizzalisztből készített tészta könnyen nyújtható lesz, ami a pizzakészítésnél elengedhetetlen.

Pizzalisztünk a pizzán kívül kiválóan megállja a helyét a hagyományos kenyérlángos, illetve más olasz típusú pékáruk alapanyagként is.

A termékről

Kiszerelés

1 kg


Általános információk

A javító minőségű őszi búzafajtákat az MTA Martonvásári Kutatóintézete nemesíti, magját saját területen szaporítjuk, a vetőmagüzemünkben pedig feldolgozzuk, fémzároljuk.

A Gyermelyi Vállalatcsoport elkötelezett a kiváló minőségű, biztonságos, magyar élelmiszer előállítása és a fogyasztói igények minél szélesebb körű kielégítése iránt. Termékeink zöme saját előállítású alapanyagból készül, így biztosított a gondos válogatás, a kifogástalan minőség és a finom íz. Az alábbiakban áttekintheti a fogyasztóknak szánt termékeink palettáját, amelyekről további információt is megtudhat.