donna pasta penne
floating image
floating image
floating image
hero image

Penne rigate

Kezdőlap / Termékek / Tészta / Donna Pasta / Penne rigate

A penne egy mutatós, ruganyos tészta, belebújik a szósz, könnyű villára szúrni, ezért a gyerekek is nagyon kedvelik. Bátran használhatjuk ragus ételekhez és tésztasalátákhoz egyaránt.

A termékről

Kiszerelés

500 g


Főzési idő

11-13 perc


Allergének

glutén, tojás


Tápérték

Általános információk

Átlagos tápérték 100g/adag RI % adagban RI*
Energiatartalom 1557 kJ / 367 kcal 18 % 2000 kcal
Zsír 1,4 g 2 % 70 g
ebből telített zsírsavak 0,4 g 2 % 20 g
Szénhidrát 76 g 29 % 260 g
ebből cukor 7,2 g 8 % 90 g
Fehérje 12 g 24 % 50 g
0,13 g 2 % 6 g

* RI: Irányadó Napi Beviteli Érték a felnőttek számára 8400 kJ / 2000 kcal étrend alapján. Az egyéni szükséglet az életkortól, nemtől, testtömegtől és a fizikai mértéktől függően változhat.

A Donna Pasta nagyon jó ár-érték aránnyal bíró tészta, amely bár kisebb tojástartalmú, de az alapanyagok minősége megegyezik a prémium termékeinknél használttal. A tésztaipar számára kifejlesztett, értékes céllisztet, és kizárólag friss tojást használunk fel a gyártásához. Így főzési tulajdonságaiban, ízében is kifogástalan termékről van szó, ráadásul kedvező áron.

A Gyermelyi Vállalatcsoport elkötelezett a kiváló minőségű, biztonságos, magyar élelmiszer előállítása és a fogyasztói igények minél szélesebb körű kielégítése iránt. Termékeink zöme saját előállítású alapanyagból készül, így biztosított a gondos válogatás, a kifogástalan minőség és a finom íz. Az alábbiakban áttekintheti a fogyasztóknak szánt termékeink palettáját, amelyekről további információt is megtudhat.