Currys pulykacsíkok pirított paprikával, szarvacskával
Hozzávalók 4 főre
- 400 g Gyermelyi 4 tojásos szarvacska
- 400 g pulykamell
- 250 g színes paprika
- 4 szál zöldhagyma
- 100 g cukkini
- 1 dl olívaolaj
- 1 csokor korianderzöld
- só, őrölt bors
- őrölt római kömény
- 1 evőkanál zöld currypaszta
Elkészítés
Megtisztítjuk, megmossuk a zöldségeket. A húst megtisztítjuk, lemossuk, és leszárítjuk. Vékony csíkokra vágjuk. Az olaj felén, erős lángon megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk, és félretesszük. Az olaj másik felén, erős lángon aranyszínűre megpirítjuk a csíkokra vágott zöldségeket. Sózzuk, borsozzuk, rászórjuk a római köményt, a gorombára vágott koriandert, és rátesszük a curry pasztát. Elkeverjük. Beletesszük a húst, teszünk hozzá a tészta főzőlevéből, és amikor összeforrt, levesszük.
Belekeverjük a kifőtt, leszűrt, de nem lemosott tésztát, és tálaljuk.