Currys pulykacsíkok pirított paprikával, szarvacskával

Kezdőlap / Receptek / Currys pulykacsíkok pirított paprikával, szarvacskával

Currys pulykacsíkok pirított paprikával, szarvacskával

Óra ikon 60 perc
Kanál ikon haladó

Hozzávalók 4 főre

  • 400 g Gyermelyi 4 tojásos szarvacska
  • 400 g pulykamell
  • 250 g színes paprika
  • 4 szál zöldhagyma
  • 100 g cukkini
  • 1 dl olívaolaj
  • 1 csokor korianderzöld
  • só, őrölt bors
  • őrölt római kömény
  • 1 evőkanál zöld currypaszta

Elkészítés

Megtisztítjuk, megmossuk a zöldségeket. A húst megtisztítjuk, lemossuk, és leszárítjuk. Vékony csíkokra vágjuk. Az olaj felén, erős lángon megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk, és félretesszük. Az olaj másik felén, erős lángon aranyszínűre megpirítjuk a csíkokra vágott zöldségeket. Sózzuk, borsozzuk, rászórjuk a római köményt, a gorombára vágott koriandert, és rátesszük a curry pasztát. Elkeverjük. Beletesszük a húst, teszünk hozzá a tészta főzőlevéből, és amikor összeforrt, levesszük.

Belekeverjük a kifőtt, leszűrt, de nem lemosott tésztát, és tálaljuk.