A legnépszerűbb, univerzálisan felhasználható formájú tésztafajta. Krémes és darabos mártásokhoz is egyaránt illik.
Spagetti
Tápérték
Általános információk
Átlagos tápérték | 100g/adag | RI % adagban | RI* |
---|---|---|---|
Energiatartalom | 1672 kJ, 394 kcal | 20 % | 2000 kcal |
Zsír | 2,2 g | 3 % | 70 g |
ebből telített zsírsavak | 0,6 g | 3 % | 20 g |
Szénhidrátok | 80 g | 30 % | 260 g |
ebből cukor | 1,1 g | 1 % | 90 g |
Fehérje | 13 g | 26 % | 50 g |
Só | 0,21 g | 3 % | 6 g |
* RI: Irányadó Napi Beviteli Érték a felnőttek számára 8400 kJ / 2000 kcal étrend alapján. Az egyéni szükséglet az életkortól, nemtől, testtömegtől és a fizikai mértéktől függően változhat.
A tészták saját alapanyagokból, a gyermelyi malomban előállított speciális tésztaipari lisztből és a saját tojófarmjainkon megtermelt friss tojásból készülnek.
A Gyermelyi Vállalatcsoport elkötelezett a kiváló minőségű, biztonságos, magyar élelmiszer előállítása és a fogyasztói igények minél szélesebb körű kielégítése iránt.
Termékeink zöme saját előállítású alapanyagból készül, így biztosított a gondos válogatás, a kifogástalan minőség és a finom íz. Az alábbiakban áttekintheti a fogyasztóknak szánt termékeink palettáját, amelyekről további információt is megtudhat.