30 db friss fóliás fertőtlenített tojás
hero image

30-as fertőtlenített fóliás tojás

Kezdőlap / Termékek / Tojás / 30-as fertőtlenített fóliás tojás

A tojás az emberiség ősi tápláléka. A tojás élettani értéke rendkívül jelentős, mert majdnem minden olyan tápanyagot, vitamint és ásványi anyagot optimális arányban tartalmaz, mely az emberi táplálkozáshoz szükséges.

A fertőtlenített héjú tojás a szigorú válogatást követően egy hatóságilag engedélyezett fertőtlenítési eljárást követően kerül lecsomagolásra, melynek köszönhetően a tojáshéjon lévő mikrobaszám jelentősen lecsökken.

A termékről

Kiszerelés

30 db


Általános információk

Logisztikai információk

A napos csibét vásároljuk, a jércét, majd a tojótyúkot már mi neveljük saját takarmányon. A magas minőségű takarmánynak, valamint a szigorú válogatási és tárolási gyakorlatnak köszönhetően a piacra kerülő étkezési tojások magas beltartalmi értékkel bírnak és garantáltan frissek.

A Gyermelyi Vállalatcsoport elkötelezett a kiváló minőségű, biztonságos, magyar élelmiszer előállítása és a fogyasztói igények minél szélesebb körű kielégítése iránt. Termékeink zöme saját előállítású alapanyagból készül, így biztosított a gondos válogatás, a kifogástalan minőség és a finom íz. Az alábbiakban áttekintheti a fogyasztóknak szánt termékeink palettáját, amelyekről további információt is megtudhat.

Elérhető méretek:

M (53-63g)

L (63-73g)

180 db/karton

5.400 db/raklap